La nostra diferència

O les raons per escollir la Residència Itaca Reus

Mira que trobaràs a Itaca Reus

A la Residència Itaca Reus, et sentiràs com a casa!

La millor localització

Estem situats a la comarca del Baix Camp, amb un clima mediterrani, càlid i assolellat. En un edifici de més d’1.800 m2, dividits en 4 plantes, amb un jardí i solárium.

Estem en un barri tranquil de la ciutat de Reus a 100 metres de l’estació d’autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat.
I amb facilitat d’aparcament en tot el barri.

Habitacions acollidores i personalitzables

Tenim d’individuals i compartides (per si vols estar amb la teva parella). Totes són exteriors i amb bany adaptat. I compten amb un sistema d’intercomunicació amb els professionals del centre. Podràs decorar-les com més t’agradi i portar-te els mobles dels quals no et vulguis separar.

Perquè en la Residència Itaca Reus, volem que et sentis com a casa!

Gaudiràs del sol en el nostre solàrium i en el nostre jardí

A Itaca Reus tenim un solárium on podràs prendre el sol. També estem envoltats per un acollidor jardí, on tindràs la possibilitat de rebre visites quan vulguis i gaudir de totes les instal·lacions.

Menjaràs com a casa

Tenim cuina pròpia i la nostra cuinera et delectarà amb menjars casolans que podràs compartir amb els teus familiars, perquè podran venir a veure’t sense horaris de visita.

Sempre actius

En la Residència Itaca Reus volem que seguiu gaudint d’una vida activa, plena i divertida. Per això realitzem sortides i activitats com a festes tradicionals, excursions, passejos pel poble,… I celebrem tots els aniversaris.

Fomentem que gaudiu de les vostres aficions i col·laborem amb diferents ONG’s realitzant activitats per recaptar fons per a diferents causes.

I també tenim animals que et faran companyia

En la Residència tenim a Mimosa (una Golden Retriever) a la qual podràs acaronar quan vulguis.

Això és el que diuen de nosaltres

  • La meva mare ha sentit sempre que està a casa seva.

    Familia Font García
  • Destacaria la professionalitat i sobretot l'afecte que hem sentit, en tot moment, per part de tot el personal amb la meva mare i el suport a tota la família.

    Familia Conchi Ruiz
  • Ens va sorprendre que fos tan fàcil l'adaptació de la meva mare al centre, un gran treball en equip.

    Familia D. Espinola

Encara et queden dubtes?

No hi donis més voltes, vine a conèixer-nos!

David SolsonaLa nostra diferencia