La nostra diferència

O les raons per escollir la Residència Itaca Reus

Mira que trobaràs a Itaca Reus

A la Residència Itaca Reus, et sentiràs com a casa!

La millor localització

Estem situats a la comarca del Baix Camp, amb un clima mediterrani, càlid i assolellat. En un edifici de més d’1.800 m2, dividits en 4 plantes, amb un jardí i solárium.

Estem en un barri tranquil de la ciutat de Reus a 100 metres de l’estació d’autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat.
I amb facilitat d’aparcament en tot el barri.

Habitacions acollidores i personalitzables

Tenim d’individuals i compartides (per si vols estar amb la teva parella). Totes són exteriors i amb bany adaptat. I compten amb un sistema d’intercomunicació amb els professionals del centre. Podràs decorar-les com més t’agradi i portar-te els mobles dels quals no et vulguis separar.

Perquè en la Residència Itaca Reus, volem que et sentis com a casa!

Gaudiràs del sol en el nostre solàrium i en el nostre jardí

A Itaca Reus tenim un solárium on podràs prendre el sol. També estem envoltats per un acollidor jardí, on tindràs la possibilitat de rebre visites quan vulguis i gaudir de totes les instal·lacions.

Menjaràs com a casa

Tenim cuina pròpia i la nostra cuinera et delectarà amb menjars casolans que podràs compartir amb els teus familiars, perquè podran venir a veure’t sense horaris de visita.

Sempre actius

En la Residència Itaca Reus volem que seguiu gaudint d’una vida activa, plena i divertida. Per això realitzem sortides i activitats com a festes tradicionals, excursions, passejos pel poble,… I celebrem tots els aniversaris.

Fomentem que gaudiu de les vostres aficions i col·laborem amb diferents ONG’s realitzant activitats per recaptar fons per a diferents causes.

I també tenim animals que et faran companyia

En la Residència tenim a Mimosa (una Golden Retriever) a la qual podràs acaronar quan vulguis.

Això és el que diuen de nosaltres

  • La meva mare ha sentit sempre que està a casa seva.

    Familia Font García
  • Ens va sorprendre que fos tan fàcil l'adaptació de la meva mare al centre, un gran treball en equip.

    Familia D. Espinola
  • Destacaria la professionalitat i sobretot l'afecte que hem sentit, en tot moment, per part de tot el personal amb la meva mare i el suport a tota la família.

    Familia Conchi Ruiz

Encara et queden dubtes?

No hi donis més voltes, vine a conèixer-nos!

David SolsonaLa nostra diferencia