Blog

Segueix el nostre dia a dia

COMENÇA EL BON TEMPS!!  

COMENÇA EL BON TEMPS!!
Bon dia!!  Amb l’arribada del bon temps, tornen les activitats i trobades a l’aire lliure! En aquesta ocasió, va ser una trobada molt especial, amb alumnes de l’escola Sant Bernat Calbó de Reus, amb qui compartim un projecte intergeneracional. Aquí teniu algunes imatges de la recent trobada “Fem volar estels i enlairem els nostres desitjos”.
Leer más
ITACAFORTUNYCOMENÇA EL BON TEMPS!!  

COMENÇA EL NADAL A L’ITACA FORTUNY

Bona tarda, avui comença el mes de desembre i fa dies que a la residència ens dediquem a fer activitats per preparar la decoració de nadal. Xinxetes, boles de poliestiré i branques d’arbre són aquest any la nostra materia prima per participar al concurs anual d’Acra: 20ª edició de Gent Gran, Gent Artista, el concurs de postals on la creativitat, el talent i l’esforç dels usuaris dels serveis associats a ACRA són els grans protagonistes.
Us deixem l’enllaç per a que voteu per la nostra postal.
Les Branques del nadal
Per un any nou on prenem consciència plena de que tots partim de les mateixes arrels, i de que podem crear branques fortes o febles segons les nostres decisions, però que inevitablement es trobaran interconnectades amb la resta de branques que formen l’arbre de la vida.
Bones festes plenes d’amor, consciència i empatia.
Leer más
ITACAFORTUNYCOMENÇA EL NADAL A L’ITACA FORTUNY

DIA MUNDIAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

El passat 25 de novembre a la Residència vam celebrar el DIA MUNDIAL DE L’EMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. Al matí es va fer una xerrada per part d’Helena Vega la psicològa i Mireia Rius, la educadora social sobre l’augment de la violència de la dona durant la pandèmia i como contribuir a erradicar-la. A la tarda vam pintar amb les mans un mural de color taronja. PINTEM EL MON DE TARONJA!

Leer más
ITACAFORTUNYDIA MUNDIAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

ACTIVITAT DE SETEMBRE. DIA MUNDIAL DEL ALZHEIMER

 

Si em veus i te n’adones que no hi veig,
Mira’m
Si em veus i te n’adones que no hi sent,
Parla’m
Si em veus i te n’adones que tartamudege,
Escolta’m
Si em veus i te n’adones que no et puc tocar,
Toca’m
Si em veus i te n’adones que em costa moure’m,
Mou-me
Si em veus i te n’adones que he caigut,
Alça’m
Si em veus i te n’adones que tremole,
Abraça’m
Si em veus i te n’adones que plore,
Deixa’m plorar
Però no deixis mai de mirar-me, de parlar-me,

d’escoltar-me, de tocar-me, de moure’m, d’aixecar-me, d’abraçar-me.
I per damunt de tot,no deixis mai d’estimar-me.

 

Leer más
ITACAFORTUNYACTIVITAT DE SETEMBRE. DIA MUNDIAL DEL ALZHEIMER

TALLERS DE GALETES I BERENARS MOLT DOLÇOS

Aquesta és una activitat que ens agrada molt!!  taller de galetes. Molt bones!!  Amb l’ajuda de la Mireia, la Helena i la Lydia vam fer el taller per unitats de convivència i tothom va participar amb moltes ganes. El millor de tot és que la vam poder testar per berenar! eran molt bones!!

Leer más
ITACAFORTUNYTALLERS DE GALETES I BERENARS MOLT DOLÇOS

ESTIU A LA RESIDÈNCIA

Com que ja fa molt bon temps, aprofitem el nostre jardí i fem activitats al aire lliure..és molt divertit i ens fa sentir molt bé i plens d’energia. També vam celebrar la diada de Sant Joan menjant coca de crema i xocolata 🙂

 

 

 

Leer más
ITACAFORTUNYESTIU A LA RESIDÈNCIA

SETMANA CULTURAL DEL 24 AL 28 DE MAIG

Bona tarda!! La setmana cultura es va celebrar del 24 al 28 de maig. Entre les activitats que vam fer podem destacar el taller de lectura i recital de poesies d’una resident, un bingo especial amb regals , la restauració de l’escultura del nostre jardí i un berenar de coca amb xocolata. Us deixem una petita mostra del que vam fer.

 

Leer más
ITACAFORTUNYSETMANA CULTURAL DEL 24 AL 28 DE MAIG