Blog

Segueix el nostre dia a dia

TALLER DE CUINA. GALETES VEGANES

Aquest matí hem fet un taller de galetes. Molt bones i fácils de fer. Amb l’ajuda de l’Helena i la Lydia hem fet el taller per unitats de convivència i tothom ha participat amb moltes ganes. Aquesta tarda per berenar les testem! Quina bona pinta que fan!

Read more
ITACAFORTUNYTALLER DE CUINA. GALETES VEGANES

SORTIDA A MES IGLESIAS

Avui hem aprofitat el matí per donar un passeig pel Parc Mas Iglesias. Hem pres una mica el sol després de molt de temps sense fer-ho al carrer. Estem molt contents i amb molta prudència i mesures, rependre poc a poc la vida normal.

Read more
ITACAFORTUNYSORTIDA A MES IGLESIAS

SANT VALENTI A L’ITACA FORTUNY

 

El passat 14 de febrer vam celebrar Sant Valentí. A la Residència Itaca Fortuny ho vam celebrar donant un detall al personal de part dels nostres residents. Aquest dia també vam  fer un dinar especial  i  vam a convidar a les parelles que van poder assistir a dinar aquest dia. No va faltar cap detall. ..Us deixem una petita mostra..que us sembla? us agrada 🙂

Read more
ITACAFORTUNYSANT VALENTI A L’ITACA FORTUNY

TALLER DE PINTURA A LA RESIDÈNCIA ITACA FORTUNY

 

Taller de pintura a la Residència Itaca Fortuny
 
El passat divendres vam fer un taller de pintura. Quan pintem ens concentrem i som creatius. En aquest taller de pintura vam treballar la concentració, la paciència, la creativitat i també va millorar el nostre estat d’anim. Us deixem una mostra dels nostres treballs.
Read more
ITACAFORTUNYTALLER DE PINTURA A LA RESIDÈNCIA ITACA FORTUNY

NOVEMBRE A LA RESIDÈNCIA ITACA FORTUNY

Com ens agrada la tardor! A la Residència Itaca Fortuny gaudim molt d’aquesta estació. És temps de panellets , moniatos i castanyes. Com cada any i seguint la tradició, preparem la masa i fem els panellets tots plegats. Al taller de panellets no poden faltar atmelles, coco, membrillo, i l’ilusió de fer els nostres propis dolços d’aquesta epoca de l’any. També fem un berenar de castanyes, moniatos i panellets i una rifa de panellets.

Us deixem una petita mostra de com ho fem!

 

Read more
ITACAFORTUNYNOVEMBRE A LA RESIDÈNCIA ITACA FORTUNY
X