Blog

Segueix el nostre dia a dia

SANT VALENTÍ 2019 ELS PETITS DETALLS SÓN IMPORTANTS!

 

El passat 14 de febrer vam celebrar Sant Valentí. Encara que l’amor i la amistat  s’ha de celebrar cada dia, vam organitzar un dinar especial pels residents i també, la nostra estimada Mireia, va preparar un detall pel personal que ho van donar els residents.

Per la tarda, la Coral Els Cantareis de la Residència Itaca Fortuny, van cantar un parell de cançons sota la direcció de la Mireia…Els petits detalls són molt importants i alegran el cor.. que viva l’amor!

llegir més
ITACAFORTUNYSANT VALENTÍ 2019 ELS PETITS DETALLS SÓN IMPORTANTS!

SAN BLAI GLORIÓS, LLEVA’M LA TOS

 

“SAN BLAI GLORIÓS, LLEVA’M LA TOS”

Sant Blai és invocat pel mal de gola o de coll i en aquest dia és costum la benedicció d’aliments destinats a guarir persones i animals.

A la residència seguim els costums i tradicions de tota la vida dels nostres residents, per aixó avui ha vingut el Mossèn de la Parroquia de Sant Bernat Calvó a fer missa i a beneir les fruites tal i com diu la tradició.

llegir més
ITACAFORTUNYSAN BLAI GLORIÓS, LLEVA’M LA TOS

ESTIMULACIÓ COGNITIVA I SENSORIAL: TALLER DE CUINA: MACEDONIA DE FRUITES

La laborterapia és un dels molts mètodes terapèutics utilitzats per mantenir, rehabilitar o reeducar aspectes físics, psíquics o socials de l’individu. El passat 15 de novembre, la nostra psicóloga Helena i la Lidia, terapeuta ocupacional, van fer un taller para la estimulació cognitiva i sensorial dels nostres residents: Taller de cuïna: Macedonia amb guindes i menta. Mireu vosaltres mateixos com van gaudir d’aquesta activitat!

 

llegir més
ITACAFORTUNYESTIMULACIÓ COGNITIVA I SENSORIAL: TALLER DE CUINA: MACEDONIA DE FRUITES

NOVEMBRE DE PANELLETS

Com cada any els nostres residents, amb la ajuda de la Mireia i la Maica, vam fer el tradicional taller de panellets.  Mireu quina pinta que fan!! Deliciós!! També vam fer la rifa de panellets que els agrada molt i el berenar amb castanyes i boniat…i encara que ens agrada molt celebrar la Castanyada, Halloween també ens agrada així que vam decorar la resi amb detalls terrorífics!! … a veure si veieu la bruixeta que es va colar a la residència…

 

llegir més
ITACAFORTUNYNOVEMBRE DE PANELLETS

SETMANA DE LA CONCIENCIACIÓ AMBIENTAL

Durant la semana del 1 al 7 d’octubre vam fer diferents activitats de concienciació mediambiental: xerrades, Gimcana  i tallers de reutilització de plàstic. Els nostres residents van elaborar peixos, tortugues i fins a menjadors pels ocells.

Moltes gràcies a les families i treballadors que van col·laborar portant garrafes i ampolles d’aigua.

 

llegir més
ITACAFORTUNYSETMANA DE LA CONCIENCIACIÓ AMBIENTAL

SORTIDA AL DELTA DE L’EBRE

Delta de l’Ebre: Creuer i paella

 

El passat 14 de setembre vam fer l’excursió al delta de l’Ebre, una de les excursions que més gaudim tots! Primer de tot vam fer un creuer a la desembocadura de l’Ebre i després vam dinar una paella molt bona de Casa Nuri. Ens va fer un d molt  bon dia. Ja volem repetir!! 

 

llegir més
ITACAFORTUNYSORTIDA AL DELTA DE L’EBRE