Blog

Segueix el nostre dia a dia

ESTIMULACIÓ COGNITIVA I SENSORIAL: TALLER DE CUINA: MACEDONIA DE FRUITES

La laborterapia és un dels molts mètodes terapèutics utilitzats per mantenir, rehabilitar o reeducar aspectes físics, psíquics o socials de l’individu. El passat 15 de novembre, la nostra psicóloga Helena i la Lidia, terapeuta ocupacional, van fer un taller para la estimulació cognitiva i sensorial dels nostres residents: Taller de cuïna: Macedonia amb guindes i menta. Mireu vosaltres mateixos com van gaudir d’aquesta activitat!

 

llegir més
ITACAFORTUNYESTIMULACIÓ COGNITIVA I SENSORIAL: TALLER DE CUINA: MACEDONIA DE FRUITES

NOVEMBRE DE PANELLETS

Com cada any els nostres residents, amb la ajuda de la Mireia i la Maica, vam fer el tradicional taller de panellets.  Mireu quina pinta que fan!! Deliciós!! També vam fer la rifa de panellets que els agrada molt i el berenar amb castanyes i boniat…i encara que ens agrada molt celebrar la Castanyada, Halloween també ens agrada així que vam decorar la resi amb detalls terrorífics!! … a veure si veieu la bruixeta que es va colar a la residència…

 

llegir més
ITACAFORTUNYNOVEMBRE DE PANELLETS

SETMANA DE LA CONCIENCIACIÓ AMBIENTAL

Durant la semana del 1 al 7 d’octubre vam fer diferents activitats de concienciació mediambiental: xerrades, Gimcana  i tallers de reutilització de plàstic. Els nostres residents van elaborar peixos, tortugues i fins a menjadors pels ocells.

Moltes gràcies a les families i treballadors que van col·laborar portant garrafes i ampolles d’aigua.

 

llegir més
ITACAFORTUNYSETMANA DE LA CONCIENCIACIÓ AMBIENTAL

SORTIDA AL DELTA DE L’EBRE

Delta de l’Ebre: Creuer i paella

 

El passat 14 de setembre vam fer l’excursió al delta de l’Ebre, una de les excursions que més gaudim tots! Primer de tot vam fer un creuer a la desembocadura de l’Ebre i després vam dinar una paella molt bona de Casa Nuri. Ens va fer un d molt  bon dia. Ja volem repetir!! 

 

llegir més
ITACAFORTUNYSORTIDA AL DELTA DE L’EBRE

ITACA CHEF

CUINANT A L’ITACA FORTUNY

Itaca Chef! quin gran èxit! una de les activitats amb millor acollida de la quinzena cultural. Van fer un pastís de pà de motlla i un altre de fruita. Peró el millor de tot va fer la degustació..mmmm boníssims!!

llegir més
ITACAFORTUNYITACA CHEF