Blog

Segueix el nostre dia a dia

TROBADA DE DIAGNÒSTIC DE NECESSITATS I IDENTIFICACIÓ D’ACTIUS PER AL PROCÈS COMUNITÀRI DE DISTRICTE V DE REUS.

El  passat divendres 24 d’octubre, la directora de la residència Itaca Fortuny i la treballadora social, en una trobada organitzada pel CAP Marià Fortuny juntament amb l’Ajuntament de Reus i l’Agència de Salut publica, van participar d´un debat que forma part d´un procés participatiu de salut comunitària amb l´objectiu de millorar la salut i el benestar de la comunitat del barri.

Una de les fases del procés consisteix en identificar les principals necessitats de la gent del barri que afecten  a la seva salut, així com els actius i recursos de què disposen. A la trobada van assistir veïns/veïnes, entitats, professionals de l´Àrea bàsica, Ajuntament, professionals de residència així com a professionals d’escoles i instituts.

Va ser una jornada molt positiva per la detecció de problemes i posada en comú de millores efectuades al barri.

La directora i la treballadora social del centre van concretar la seva aportació manifestant les problemàtiques de la gent gran del nostre barri. També van insistir en la bona relació i treball indispensable amb el CAP de referència i van compartir amb les altres entitats experiències i propostes.

ITACAFORTUNYTROBADA DE DIAGNÒSTIC DE NECESSITATS I IDENTIFICACIÓ D’ACTIUS PER AL PROCÈS COMUNITÀRI DE DISTRICTE V DE REUS.
Comparteix

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!