Blog

Segueix el nostre dia a dia

LA MUSICOTERÀPIA

LA MÚSICA AMB FINALITATS TERAPÈUTIQUES

 

 

La Musicoteràpia és la utilització de la música per tal de promoure i facilitar la comunicació, la interacció, l’aprenentatge, la mobilitat, l’expressió i l’organització interna de les persones. Es tracta d’una disciplina enfocada a treballar les necessitats físiques, sensorials, emocionals, socials, comunicatives i cognitives de les persones per així aconseguir una millor qualitat de vida.

Divendres passat, la nostra fisioterapeuta Marta, va oferir als nostres residents una sessió de musicoteràpia. Mitjançant diversos estils i melodies musicals, van fer un “viatge pel mòn” i van poder compartir amb el grup els seus records i vivències.  L’experiència va ser molt satisfactòria i gratificant i el reclam va ser tan gran que es tornarà a repetir.

 

musicoterapia

 

 

ITACAFORTUNYLA MUSICOTERÀPIA
Comparteix

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!