Residència Itaca Fortuny

La residència està situada a la comarca del Baix Camp, amb un clima temperat i assolellat.

Estem en un edifici de més d’1.710 m2, dividits en 3 plantes, envoltat d’un ampli jardí. Es troba en un barri dins de la ciutat de Reus, a 100mts de l’estació principal d’autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat. Amb facilitat d’aparcament en tot el barri.

Tenim capacitat per 81 residents en modalitat de Residència Assistida i per 15 residents en modalitat de Centre de Dia.

No dubtis més, volem ser la teva residència.

AVIS ACTIUS I FELIÇOS

 • ACTIVITATS

  Realitzem sortides i activitats com a excursions, passejades per la ciutat, festes tradicionals, col·laborem amb ONG's... I celebrem tots els aniversaris! També fomentem que segueixis gaudint de les teves aficions.

 • SENSE HORARIS DE VISITA

  Podràs rebre visites quan vulguis, fins i tot es podran quedar a menjar amb tu. Gaudireu del jardí i les instal·lacions. A la Residència Ítaca Fortuny, volem que et sentis com a casa!

 • HABITACIÓ PERSONALITZADA

  A la Residència Ítaca Fortuny volem que et sentis a gust, així que t'oferim la possibilitat de personalitzar les habitacions. Decora-la com més t'agradi i porta't els mobles dels quals no et vulguis separar.

 • LA MILLOR LOCALITZACIÓ

  Estem situats a la comarca del Baix Camp, amb un clima temperat i assolellat. En plena ciutat de Reus, estem a 100 mts de l'estació principal d'autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat.

VINE A CONEIXE'NS

Si vols venir a conèixer les instal·lacions o el personal, escriu-nos un email o truca'ns. Estarem encantats de concertar una cita per coneixe'ns!

  EL TEU NOM (obligatori)

  EL TEU EMAIL (obligatori)

  EL TEU TELÈFON (obligatori)

  EL TEU MISSATGE


  C/ Condesito, 5
  43205 – Reus

  T: 977 755 229

  AIXÒ ÉS EL QUE DIUEN DE NOSALTRES

  • És la meva casa de Reus.

   M.F (treballadora de Portugal)
  • La residència és la meva segona casa.

   R. M. (filla de resident)
  • Un lloc molt agradable, ambient molt amable.

   R.T (resident)
  • Estic bastant a gust i tinc experiència d'altres residències per comparar-la, en una puntuació de l'1 al 10, li donaria un 8.

   J. C. (resident)
  • Assistència, calor i afecte.

   M. M. (filla de resident)

  LA NOSTRA DIFERENCIA

  • TOTS ELS SERVEIS PER SATISFER TOTES LES NECESSITATS

   En la Residència Ítaca Fortuny tenim tot el que puguis necessitar per fer la teva estada el més confortable possible. Tenim servei de perruqueria, biblioteca, servei de farmàcia, de fisioteràpia,…

  • ACTIVITATS I EXCURSIONS PER SEGUIR ACTIUS

   Si t’agrada gaudir d’una vida activa i sortir d’excursió (en fem dues a l’any), a passejar per la ciutat, col·laborar amb ONG’s (realitzant activitats per recaptar fons) o celebrar calçotades o Sant Jordi,… No ho dubtis, som la teva residència!

  • DISFRUTA DE LA COMPANYIA I DE LES ACTIVITATS

   A la Residència Itaca Fortuny estaràs sempre en bona companyia, gaudint de les activitats que més t’agradin. Saps que al jardí fem un munt d’activitats?

  David SolsonaInici