Blog

Sigue nuestro día a día

21/10/2020 CUINEM A CA L’ITACA (Patates Braves)

Avui decidim cuinar, ja que no podem sortir al carrer perque estan els bars tancats i…el café de la sortida dels dimecres no ho podem fer. Així que a cuinar i retornar a les bones costums de menjar saludable fet a casa, el de tota la vida…Aquelles receptes que hem fet tots a les nostres cases en algún moment de la nostre vida.

PATATES BRAVES (com les fem a Mataró) 

INGREDIENTS : 

  • PATATES.
  • OLI.
  • OUS.
  • SAL.
  • ALLS.

PATATES FREGIDES

1r : Pelem les patates i les rentem.

2n : Tallem les patates o ha fines lamines o a daus (al gust del cuiner).

3r : Tirem una mica de sal a les patates.

4t : Fregim les patates.

5è : Un cop fregides les posem en una safata.

FER LA SALSA ALL I OLI

1r : Tirem una mica d’oli per un recipient.

2n : Posem 2 dents d’all (possar més o menys depenent de lo forta que volguem la salsa).

3r : Tirem una miqueta de sal.

4t : Podem un ou.

5è : Batim perque es vagi fent la salsa i anem tirant oli per anar augmentant la quantitat de salsa.

 

Usuari Blog21/10/2020 CUINEM A CA L’ITACA (Patates Braves)
Compartir esta entrada

Únete a la conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.