Blog

Segueix el nostre dia a dia

Taller de Mediació 2016

“Berenar, teatre i mediació” 
2016

El cicle de tallers de “Berenar, teatre i mediació” és un projecte de mediació i gent gran elaborat per Gabriel, un estudiant del màster de mediació, qui voluntàriament ha preparat quatre sessions : aquestes estaven enfocades a trobar solucions en problemes i/o conflictes que es poden donar en el dia a dia. 


I després de cada sessió…Berenar especial!!! 

Aquestes sessions han agradat molt al grup de residents que han participat, tant que ha motivat la continuació del taller de mediació, el qual dinamitzaran la psicòloga i l’educadora  cada dimecres a la sala Barat.

David SolsonaTaller de Mediació 2016
Compartir esta entrada

Únete a la conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.