Blog

Sigue nuestro día a día

07/07/2017 Arenys de Mar (Festa de Sant Zenon -2017-)

Una vegada més celebrem la baixada de carretons d’Arenys de Mar on els participants hauran de fabricar el seu propi vehicle no motoritzat i tirar-se per la baixada de Lourdes. Es valorarà molt la originalitat del l’andròmina així com el vestuari dels participants.

Els nostres residents tenien  a la seva disposició uns llocs privilegiats per veure la baixada dels carretons. Gràcies a la filla d’una resident que va venir per acompanyar-nos a la sortida, tots els nostres residents i els seus acompanyants, van pedre un refrigeri (però que bó que estaba el gelat, tenint en compte la calor que feia per la tarda.

Aquest any, la baixada dls carretons va ser més curta que altres anys, ja que hi havien menys participants…però va ser igual d’emocionant pels nostres residents, que van gaudir de la tarde.

Usuari Blog07/07/2017 Arenys de Mar (Festa de Sant Zenon -2017-)
Share this post

Join the conversation

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.