La teva llar
Grup Ítaca
La teva llar
La teva llar
Reus
Grup Ítaca
Reus
Reus
Reus
Fortuny
Grup Ítaca
Fortuny
previous arrow
next arrow

Més que residències,

som la teva llar

Som un grup de residències amb la missió de ser la llar de les persones que decideixen venir a viure amb nosaltres, i amb la responsabilitat d’aconseguir el seu benestar en un entorn familiar.

L’ equip de professionals que hi treballem volem cobrir les necessitats i/o demandes d’aquestes persones, donant una atenció centrada en ella basada en el respecte i la llibertat de decisions.

A més, garantim una continuïtat en la relació amb els seus familiars i amics gràcies a l’horari lliure de visites, la pertinença de la clau d’accés al centre i amb la possibilitat de quedar-se a dinar o sopar amb el seu familiar si ho desitja.

Un trasllat és una nova oportunitat per tenir noves experiències i nous projectes, i conèixer noves persones.

El què diuen de nosaltres

Mertxe Aguilar Resenya de Google

Preciosa masia restaurada amb un jardí meravellós. Hi ha molt bons professionals que donen caliu i alegria. Estic molt contecta de compartir part de la meva vida amb ells.

Elena A Resenya de Google

Es una residencia acogedora y con un gran equipo de profesionales que trabajan día a día para conseguir mejorar la calidad de vida de sus residentes.

Marquem la diferència

JBA-4084

TOTS ELS SERVEIS

per satisfer totes les necessitats

En les nostres residències tenim tot el que puguis necessitar per fer la teva estada el més confortable possible. Tenim servei de perruqueria, biblioteca, servei d’infermeria, de fisioteràpia…

JBA-3477

ACTIVITATS I EXCURSIONS

per seguir sempre actius

Si t’agrada gaudir d’una vida activa i sortir d’excursió, a passejar per la ciutat, col·laborar amb ONG’s o celebrar calçotades o Sant Jordi,… No ho dubtis, som la teva millor opció!

JBA-4438

CUINA CASOLANA

adaptada a totes les necessitats

Cada una de les nostres residències té cuina pròpia. Oferim cuina casolana amb menús adaptats a les diferents necessitats nutritives i de textures dels nostres residents. Disposem, també, de bufet lliure per l’esmorzar.