Blog

Segueix el nostre dia a dia

27/10/2021 Castawin…

Cada any que passa volem mantenir les tradicions nostres, perque és quelcom important per nosaltres. Però…aquest any per la Castanyada, no només vam fer la festa tradicional, si no que també es va poder incorporar com diuen algunes persones que viuen al centre “una americanada como una casa -Hallowen-“.

El dia d’abans fent els panellets per la tarde amb la perelleta d’or, la Silvia (educadora social) i la Yolanda (psicóloga) a la Sala Gran de Tv i per fóra de la casa, a la Placeta, tenim a la Desi amb la decoració d’exterior.

Pel matí tothom a la Placeta per que volem que sigui dia de festa (La Castanyada), tots ben arreglat amb ganes de festa.

Usuari Blog27/10/2021 Castawin…
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts