Blog

Segueix el nostre dia a dia

Jornada de Portes Obertes -Ca l’Itaca- amb ajuda d’ACRA

La situació excepcional que estem vivint en els centres arrel de la pàndemia per la Covid-19 encara no permet que usuaris i familiars puguin conèixer en primera persona el dia a dia de les residències. Amb la voluntat de capgirar aquesta situació i posar les coses fàcils a les famílies i els usuaris, ACRA ha decidit organitzar una jornada digital de portes obertes a les residències i centres de dia associats que celebrarem el dissabte 5 de juny.

La Residència Itaca o més coneguda de forma familiar com Ca L’Itaca s’ha apuntat en aquestes portes obertes. Clica i apuntat a la Jornada, podràs veure el dia a dia de la casa i preguntar directament a la Directora tot el que vulguis saber de la casa, del nostre treball, del dia a dia, dels professionals i no menys important de la nostre visió sobre com tindrien que ser les Residències del segle XXI.

Usuari BlogJornada de Portes Obertes -Ca l’Itaca- amb ajuda d’ACRA
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!