Blog

Segueix el nostre dia a dia

Preparació per la Diada de Sant Jordi

Com altres anys, unes setmanes abans fem tots els preparatius per la Diada de Sant Jordi…

Aquest any ha sigut una mica diferent, ja que no hem posat cap parada a la plaça de l’Església per poder vendre alguna de les nostres manualitats típiques per aquest dia tant senyalat. Però a la parada que va posar AVAM (l’Associació de veïns d’Arenys de Mar) si que van estar a la venda tot el que vam poder fer…ROSES QUE EREN IMANS PER LA NEBERA). Va ser tot un èxit, ja que es va vendre la totalitat de les roses que vam fer a Ca l’Itaca.

 

 

 

Usuari BlogPreparació per la Diada de Sant Jordi
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts