Blog

Segueix el nostre dia a dia

20/04/2021 Agraïments -Família José Jurado-

Mostra d’agraïment de la Família del José Jurado que ha viscut en aquesta gran casa.

El Jose va venir a viure amb nosaltres en plena pandèmia, les deificultats que això comportava, no només per ell sinó també per la seva família, ja que amb tots els protocols que teniem per la Covid-19 en aquells moments, no es podien fer visites dintre del centre, hi havien limitacions de visites…tot i això, la família del José va confiar en nosaltres i en la nostra professionalitat.

Avui tota la família han vingut a la residència per donar les gràcies de l’atenció que des de Ca l’Itaca hem donat al seu pare i ha ells. Ens han portat unes coces pels treballadprs i un arbust per que el plantem dintre de casa nostre.

 

Usuari Blog20/04/2021 Agraïments -Família José Jurado-
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts