Blog

Sigue nuestro día a día

22/12/2020 Festival Nadalenc

Com cada any no podia faltar el nostre famós festival nadalenc, perque no només participen els treballadors, sinó també algunes persones que viuen al centre van participar. Aquest any el festival no ha tingut una temàtica com anys anteriors…

Mentres es feien els preparatius pel festival vam repartir les galetes de massapà que van fer alguns el dia anterior amb molt d’amor. La veritat és que no van deixar ni una.

 

COMENÇA EL FESTIVAL!

Hem tingut algunes actuacions molt interesants : música actual, “los payasos de la tele”, “paquito el xocolatero”…per tots els gustos i per totes les edats. Molt divertit tot plegat. Degut al estat actual de la pandèmia per la covid, els més petits de la casa (nets, besnets, fills de treballadors) i els més grans (families) no van poder assitir a la festa com altres anys i els vam trobar a faltar, esperem que tot passi el més aviat possible i tornem a la normlitat. El poder gaudir tots junts de totes les coses bones que ofereix Ca l’Itaca.

FINS EL PRÒXIM ANY!!!

Usuari Blog22/12/2020 Festival Nadalenc
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts