Blog

Segueix el nostre dia a dia

09 09 2020 Formació amb Stephan Biel (MAX)

Formació amb Stephan Biel : Millorar la empatia amb MAX (el vestit modular de simulació d’edad avançada).

Perfil públic : https://www.linkedin.com/in/sbiel/

Web : www.bielconsulting.eu

Facebook: @bielconsulting

Twitter : @bielstephan

 

L’objectiu principal és poder sentir en les nostres propies carns les limitacions que presenten les persones d’edad avançada en tots els àmbits : en la dificultat en la mobilitat per desplaçar-se pels espais, problemes a l’hora de relacionar-se amb altres companys per deficiències tant en la visió com a nivell auditiu, problemes a l’hora de manipular objectes…etc.

Bàsicament aquesta formació serveix per que tinguem consciència de les dificultats a nivell general que comporta tenir limitacions per realitzar qualsevol tasca de la vida diària quan ens fem grans i que moltes vegades no sóm consciens, ja que no ho hem viscut a les nostres carns.

 

 

Usuari Blog09 09 2020 Formació amb Stephan Biel (MAX)
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!