Blog

Segueix el nostre dia a dia

14/08/2020 Inici visites de les Families a Ca L’Itaca

INICI VISITES FAMILIES SETEMBRE 2020

NOU PROTOCOL DEL DEPARTAMENT DE SALUT REFERENT A LES VISITES DE FAMILIARS

Us adjuntem e-mail rebut aquest matí desde ACRA referent a l’activació de les visites dels familiars als centres residencials.

Desde el nostre centre, les visites s’activaran a partir de l’1 de setembre, i seguirem els criteris inicials d’una visita a la setmana d’una durada de 30 minuts, i sent el mateix familiar en períodes de 14 dies, amb previavís.

Protocol sobre visites a residències sense casos o sectoritzades
14 d’agost de 2020

Benvolguts/Benvolgudes,
El Departament de Salut ha anunciat la publicació d’un protocol que permetrà les visites a les residències sense casos de COVID-19 o sectoritzades encara que el municipi on es trobin tingui un risc alt de rebrot. Així, es podran visitar els familiars en residències catalogades com a verdes o taronges.
Aquesta mesura entrarà en vigor a principis de la setmana que ve, quan es publiqui oficialment aquest nou protocol. Us anirem informant tan aviat com hi hagi novetats al respecte. Des d’ACRA també seguim demanant que es permetin els ingressos sempre i quan es segueixin les normes de seguretat acordades.
Ben cordialment,

Montse Llopis
Directora General

MÉS INFORMACIÓ

DEPARTAMENT DE SALUT (13 d’agost del 2020) : NOTA DE PRENSA PROTOCOL SOBRE VISITES A RESIDÈNCIES SENSE CASOS O SECTORITZADES

Usuari Blog14/08/2020 Inici visites de les Families a Ca L’Itaca
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts