Blog

Sigue nuestro día a día

05/06/2020 Intervenció Cinta Pascual -Congrés dels Diputats-

“GRUPO DE TRABAJO SANIDAD Y SALUD PÚBLICA DE LA COMISIÓN PARA LA RECONSTRUCCIÓN SOCIAL Y ECONÓMICA”

La presidenta d’ACRA i de CEAPS, Cinta Pascual, va intervenir el passat divendres 5 de juny en el Congrés dels Diputats per defensar el sector d’atenció a la gent gran. En el marc del Grupo de Trabajo Sanidad y Salud Pública de la Comisión para la Reconstrucción Social y Económica.

Va explicar davant els grups parlamentaris amb representació en el Congrés què ha passat durant aquests mesos a les residències de gent gran, què ha fallat i quines propostes de solució es poden dur a càrrec per millorar la situació actual.

 

Usuari Blog05/06/2020 Intervenció Cinta Pascual -Congrés dels Diputats-
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts