Blog

Sigue nuestro día a día

27/03/2020 Molt de suport per Ca L’Itaca…

 

Aquest matí a Ca L’Itaca hem tingut una visita inesperada per part de les forces de seguretat del poble d’Arenys de Mar. Han vingut a donar-nos forces pel treball que estem fent tots els professionals que formem part d’aquesta gran casa cap a les persones grans que hi viuen, en aquest moments tant difícils per tota la població mundial per la pandèmia del COVID-19.

Agraïm enormement aquests gestos de recolzament emocional per nosaltres com a professionals sanitaris que estem a primera línea cuidant a tots aquells pares/mares/tiets…d’altres persones i que cada dia que venim a treballar, correm el risc de contagiar-nos no només a nosaltres mateixos si no també a les nostres famílies. Per tot això, recomanem a la població que es quedi a casa.

TOTS JUNTS PODREM !!!

Usuari Blog27/03/2020 Molt de suport per Ca L’Itaca…
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts