Blog

Sigue nuestro día a día

27/03/2020 Empreses i Particulars Solidaris -COVID-19-

Des de Ca L’Itaca volem agraïr tota la ajuda i la solidaritat que està emergent tant de particulars, empreses petites, familiars…per proveirnos de material de protecció pels nostres treballadors, ja que no tenim i tampoc ens arriba per part de les autoritats competents. Entre tots podrem eliminar el COVID-19. Els nostres professionals saniatris de totes les categories es mereixen en aquests moments, que la població mundial estiguem amb ells i els hi donem un cop de mà.

Usuari Blog27/03/2020 Empreses i Particulars Solidaris -COVID-19-
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts