Blog

Segueix el nostre dia a dia

Ca L’Itaca col·labora amb “Asociation…

Ca L’Itaca fa una donació a “Asociation des émigres du departament de velingara”.

Ca L’Itaca és una empresa solidària i que dintre de les seves possibilitats vol ajudar a altres entitats, empreses, associacions, institucions i petits empresaris. Tenim molt clar, que en el nostre sector cal teixir una xarxa de col·laboracions, ja que entre tots podem canviar la visió del món vers al nostre sector i moltes idees preconcebudes que existeixen dintre de la nostre societat sobre les residències de la 3r edat.

Ca L’Itaca a través d’un dels seus treballadors que forma part  de “Asociation des émidres du departement de velingara” van mantenir una reunió sobre que podiem fer nosaltres per ells i realitzar una petita col·laboració. Al final hem pogut realitzar una donació de cadira de rodes per la associació.

El seu President Musa Sumbundu agraeïx a la Directora Mertxe Aguilar la col·laboració per part de Ca L’Itaca amb ells.

Usuari BlogCa L’Itaca col·labora amb “Asociation…
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts