Blog

Segueix el nostre dia a dia

26/05/2018 RESIDÈNCIA ITACA & PROJECTE RADARS

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Arenys de Mar està fent noves passes per implantar el Projecte Radars a la Vila d’Arenys de Mar.

Un projecte que té la implicació de Serveis Socials Municipals, alguna entitat externa que donarà el suport tècnic necessari i la col·laboració d’algunes entitats del poble, on una d’aquestes és la Residència Itaca.

El nostre centre no volia perdre l’oportunitat de col·laborar activament en aquesta iniciativa, ja que tot i ser un centre residencial formen part de la comunitat, on molts dels nostres residents i/o treballadors i/o familiars volen formar part de la millora de la qualitat de vida i sostenibilitat de tota la comunitat que forma la Vila d’Arenys de Mar.

Usuari Blog26/05/2018 RESIDÈNCIA ITACA & PROJECTE RADARS
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!