Blog

Segueix el nostre dia a dia

2n ed. Premis Nutrisenior (abril 2018)

Les bones practiques alimentàries tenen premi.

Inforesidencies.com, el portal líder en recerca de centres de la 3r edat i Fontactiv, de Laboratoris Ordesa, s’uneixen per convocar els PREMIS NUTRISENIOR.

Un premi creat per reconèixer el bon treball de les residencies i centre de dia, que a través de l’alimentació i seguint una atenció centrada en la persona, contribueixen a la millora de la qualitat de vida de les persones grans.

Tot aquest enrenou i modificació del dia a dia en el nostre centre, que no deixa de ser la llar de tots els nostres residents, va sorgir de l’idea de millora continuada i donar el millor servei possible a totes aquelles persones que viuen en el centre i que les venen només a passar el dia, ja seguint compartint taula o centre de dia…i per que creiem, que tots tenen que tenir dret i poder menjar el mateix que mengen els demés…sobretot en les festes i dies especials…

Així que tots els nostres residents, ja tinguin o no problemes de deglució, es poden menjar uns calçots, uns ous fregits amb patates o fins i tot un pa amb tomàquet amb seitó. Tot aquest món que avarca els texturitzats és quelcom que creiem important, ja que no només és una necessitat física del cos que cal atendre, si no també per molts dels nostres residents, el menjar és tot un plaer de la vida.

El 19 d’abril del 2018, varis treballadors del centre vam anar a Madrid…va ser una experiència molt enriquidora, ja que poder anar a uns Premis tant importants, que el nostre centre fos finalista i rebre un premi per les bones pràctiques alimentàries que es fan a la Residència Itaca és tot un honor.

Usuari Blog2n ed. Premis Nutrisenior (abril 2018)
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!

Related Posts