Blog

Sigue nuestro día a día

14/02/2018 Consell de Participació de Centres

Com els darrers últims anys, es realitza el Consell de Participació de Centres. Els components d’aquest són : alguns treballadors del centre, direcció, l’administrador, familiars d’algun resident, un representant per part de la generalitat i un representant per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Alguns temes ha tractar han sigut, les activitats que tenen programades la residència per aquest 2018. I com a punt innovador de la reunió, la nova tendència de la ACP (tornem a casa) i els menús texturitzats.

Altres temes que es van comentar :

_ Formació texturitzats 2017.

_ Dia Mundial de l’Alzheimer 2017.

_ Nou model ACP.

_ Jornada Gastronòmica (tastet de texturitzats).

Usuari Blog14/02/2018 Consell de Participació de Centres
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!