Blog

Segueix el nostre dia a dia

27/10/2017 Berenar de la Gent Gran

Com cada any, un grupet del centre baixa cap al Calisay al berenar que fa l’Ajuntament d’Arenys de Mar per la gent gran del poble, tant per particulars com per les residències. Aquesta vegada, l’alcaldesa del poble, es va apropar al nostre grupet i va saludar alguns dels nostres residents. Vam agraïr molt, que l’alcaldesa es parés per parlar amb alguns dels nostres residents.

Com cada sortida que es realitza fóra del centre, es conviden els familiars d’aquests perque puguin participar i compartir l’estona amb els seus pares/mares…etc. Els nostres residents, van menjar, van disfrutar de la companyia tant dels seus familiars, com del personal del centre que vam anar, com dels altres habitants del poble, com de les altres residències, ja que vam compartir taula amb alguns d’aquests.

I com a final de festa, tarda de ball amb música en directe a la Sala Gran del Calisay i finalment sorteig de 3 paletilles de pernil…no vam tenir sort.

Usuari Blog27/10/2017 Berenar de la Gent Gran
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!