Blog

Sigue nuestro día a día

Slider1.jpg

Festa Aniversaris -Setembre 2017-

29/09/2017

Una estoneta abans ens vam ficar a la cuina del centre per preparar el berenar especial, aquest mes es va decidir que es faria xocolata amb briox…a qui no li agrada ? i el briox sense sucre, perque tothom pugui pendre.

Els nostres residents van disfrutar d’aquest berenar, molts d’ells van voler repetir, però no només xocolata, sino troços de briox també. Que feliços que estaben tots, els que tenien la familia amb ells i compartien aquesta tarde tant especial per alguns i els que no tenien.

I com era d’esperar i que és part del tarannà del centre, al final de la festa, música en directe pel Xus, que va tocar i cantar totes aquelles cançons de la nostre infància i de la seva joventut que feien venir records als nostres cors.

Usuari BlogFesta Aniversaris -Setembre 2017-
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!