Blog

Sigue nuestro día a día

IMG_6361.jpg

21/09/2017 Dia Mundial de l’Alzheimer

La Residencia Itaca d’Arenys de Mar, aquest any es suma a la campanya de sensibilització de CEAFA.

Cadascú de nosaltres som diferents, únics, som la mescla de molts trets, alguns heretats, altres adquirits…Som el resultat de les nostres accions, som un conjunt d’experiències, moltes actituds i sentiments…que no desapareixeran mai…

El nostre objetiu es donar a coneixer el nostre projecte al nostre entorn més proper i per això hem preparat activitats que es duran a terme el dia 21 de Setembre, DIA MUNDIAL DE L’AlZHEIMER!!! Us esperem a tots aquell dia a la Plaça de l’Esglèsia d’Arenys de Mar!!!! Gràcies per la vostra col.laboració!!!

L’Horari de les activitats que s’oferiran per part nostre :

_ Durant tot el mati venda d’objectes fets pels nostres residents.

_ 11:30 a 12:30 Musicoteràpia.

_ 12:30 a 15:30 Presentació de texturitzat (paella).

Durant el matí, Ràdio Arenys va venir a la nostre parada per fer una entrevista a la Silvia, la nostre educadora social. L’entrevistadora, va col·laborar amb la nostre iniciativa i va deixar unes frases al mural que teniem a la parada.

Posteriorment, cap al migdia, el regidor Carles Sala va passar-se per la parada que teniem al carrer i va voler informar-se de les iniciatives que volem fer des de el centre per apropar als nostres residents el poble i la vida d’aquest, que es sentin part del mateix.

Aquí tenim el mural on la gent del poble deixava part de la seva vida i dels seus pensament escrits en un pòsit.

Usuari Blog21/09/2017 Dia Mundial de l’Alzheimer
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!