Blog

Sigue nuestro día a día

Slider1.jpg

31/08/2017 Taller de cuina : Tarta de Santiago

Tenim un nou taller en el centre que està agafant adeptes entre els nostres residents…el taller de cuina. Aquesta vegada, gràcies a la recepta i la participació d’un del familiars (La Balbina), s’ha fet el taller, amb la seva recepta de la Tarta de Santiago. Tots el residents que van participar seguien les instruccions de la Balbina i van recordar vells temps on ells eren els cuiners de casa seva, de les seves famílies. Aquesta tarta, es va servir en la festa dels aniversaris que es va fer per la tarda.

Usuari Blog31/08/2017 Taller de cuina : Tarta de Santiago
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!