Blog

Segueix el nostre dia a dia

15/07/2017 SORTIDA AL MERCAT DEL POBLE

Aprofitant el bon temps i les demandes d’alguns dels nostres residents que volen sortir i donar una volta pel mercat del poble…la nostre educadora social (Silvia) i la terapeuta ocupacional (claudia) van sortir el dissabte passat per acompanyar alguns residents a donar una volta per la riera d’arenys i comprar al mercat. Molts d’ells es senten molt agraïts de poder fer ells mateixos les seves compres del que voldran mejar en algun moment del dia. Poder sentir-se útils com quan estaben a casa no te preu!!!.

I després de fer les compres de rigor…com no, a pendre un refresc i acabar el matí en un dels bars del poble.

Usuari Blog15/07/2017 SORTIDA AL MERCAT DEL POBLE
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!