Blog

Segueix el nostre dia a dia

30/06/2017 Festa aniversaris -Juny 2017-

Ja tenim aquí una altre dia important i diferent en el nostre centre. La festa dels aniversaris del mes de juny. Aquesta vegada i tenint en compte els dies tant calorosos que hem tingut, la hem fet dintre de la residència, a la sala de televisió. El berenar especial…Gelat de Vainilla amb Suc de Taronja. Els nostres residents van disfrutar…i molts d’ells van demanar més i més i més…!!!

I després de menjar…ja tenim la música!!! Alguns van ballar, altres només seguien el ritme asseguts, altres van fer rotllanes amb residents i treballadors…de totes les maneres possibles, els residents seguien el ritme de la música.

Usuari Blog30/06/2017 Festa aniversaris -Juny 2017-
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!