Blog

Sigue nuestro día a día

24/04/2017 JORNADA GASTRONÓMICA “TASTET de TEXTURITZATS”

Aquest any per la Setmana Cultural, una de les activitats estrelles que hem organitzat en el centre, ha sigut una Jornada Gastronòmica. Es van convidar altres residències, al cap d’arenys de mar i l’hospital de Mataró.

Mentres el nostre personal de cuina estaba preparant el menú de la Jornada Gastronòmica…

Els convidats a la Jornada començaven a parlar entre ells sobre el tema principal d’aquest esdeveniment, que eren el texturitzats (qualsevol aliment es podia texturitzar i ser més accessible per tots aquells residents que tenien problemes tant de masticació i/o deglució). Per provar els plats, els nostres convidats tenien que fer un joc : tenien que omplir un formulari durant la degustació dels plats i esbrinar en cada un d’ells els ingredients que el formen. Quan el formulari estava completat, es podia veure les solucions al darrera.

I per últim i no menys important la cara de felicitat del dia. Un dels nostres residents més emblemàtics.

Usuari Blog24/04/2017 JORNADA GASTRONÓMICA “TASTET de TEXTURITZATS”
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!