Blog

Sigue nuestro día a día

15/03/2017 CALÇOTADA

Un altre any, el nostre centre realitza la calçotada amb la col·laboració dels nostres residents.

calçotada grupQuins residents que tenim…no només volen col·laborar en la preparació de la calçotada d’aquest 2017, si no…és una estona per sociabilitzar-se amb altres companys, pendre el sol als nostres jardins i passar una bona estona.

cortdaoras de calçots

Portada 1

grupo 1

I després de passar una bona estona al jardí…arriba l’hora de dinar…

calçots al menjador

I pels nostres residents més dependents que tenen problemas per menjar alimentació normal i que tenen pautades dietes blandes o triturades…Hem preparat “EL TEXTURITZAT DE CALÇOT”, perque aquests residents també puguin gaudir d’un plat tant especial i amb tants sabors diferents.

texturizado

Usuari Blog15/03/2017 CALÇOTADA
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!