Blog

Sigue nuestro día a día

CALÇOTADA 2016

09/03/2016

Arriba el dia que molts residents esperaven…la calçotada!!! Un dia en que ells, fan de pinches, ajudant als nostre responsable de manteniment que tots coneixem…L’Eduardo, qui cada any, s’encarrega de preparar la barbacoa per poder fer els calçots i que els residents a l’hora de dinar puguin disfrutar d’aquest àpat tant especial.

Aquí tenim les taules preparades a la zona del jardí on està situada la barbacoa, preparant i tallant els calçots, tant homes com dones, uns tallen i altres miren i comparteixen aquests moments, que surten de la rutina del dia a dia i que ells agraeixen.Aquí tenim a un dels nostres cuiners del dia de la calçotada…Vinga!!! Calçots a la parrilla!!!


Y per fi, arriba l’hora de dinar… sense coberts…a la antigua. Mira que van menjar calçots i van sucar pa amb la salsa.

Els postres… el nostre nou cuiner…en Nacho!!!
Va fer un pastís pels nostres residents (pà de pessic amb mermelada per dintre i tires de xocolata per sobre) tot una delicatesen!!! i per acabar la festa…Cava per tots.


David SolsonaCALÇOTADA 2016
Compartir aquesta entrada

Uneix-te a la conversa

Aquesta pàgina web usa Akismet per reduir el correu brossa. Aprèn com es processen els vostres comentaris!